fbpx
 

Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve in het landelijke Lievegem

Sint-Maurus-hoeve: de feestzaal voor al uw feesten en events

Gelegen in het landelijke groene dorpje Beke (deelgemeente van Lievegem nabij Gent), langs een wandel- en fietsroute aan De Lieve, bevindt zich omgeven door de velden de eeuwenoude hoeve “Sint-Maurus-Hoeve”.  Doorheen de jaren is de hoeve verbouwd en omgetoverd tot een prachtige feestlocatie.  Kerkvloeren, oude recuperatiestenen, eiken gebinten in de schuur, eiken poort, de grote pilaren aan de oprit, .. herinneren aan de geschiedenis van weleer.

In de Sint-Maurus-Hoeve geniet u van een idyllische setting voor elke feestgelegenheid in een uniek en vooral authentiek kader.

Kom naar de Sint-Maurus-hoeve voor een unieke beleving

TROUWFEEST

Lees meer

FAMILIEFEEST OF PRIVEFEEST

Lees meer

COMMUNIE- OF LENTEFEEST

Lees meer

BABYBORREL OF DOOPFEEST

Lees meer

ROUWMAALTIJD

Lees meer

BEDRIJFSEVENT OF SEMINARIE

Lees meer

Karaktervolle feestzaal nabij Gent

Op zoek naar een karaktervolle feestzaal nabij Gent? Dan is onze Sint-Maurus-hoeve zeker iets voor u! Of u er nu een privéfeest, een familiefeest, babyborrel, trouwfeest, communiefeest of lentefeest wilt vieren, een personeelsfeest of groot bedrijfsevent, seminarie, … wij zorgen voor uw feest of event in deze prachtige locatie.

Onze Sint-Maurus-Hoeve heeft een adembenemend uitzicht op de prachtig natuur.

 

Bekijk hiernaast al zeker eens enkele sfeerbeelden en ontdek wat u allemaal van ons kan verwachten. Heeft u nog vragen of wil u graag de locatie zelf eens komen ontdekken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Digitale rondleiding

Ben je benieuwd hoe de Sint-Maurus-Hoeve er van binnen uitziet? Nemen we jou eventjes mee voor een virtuele tour?

Kijkdagen

Wil je zelf eens een kijkje komen nemen hoe onze hoeve er vanbinnen en vanbuiten uitziet? Wij ontvangen je met veel plezier op één van onze kijkdagen. Kom onze rustieke sfeer opsnuiven en ontdek alle hoekjes en kantjes van onze zalen, onze tuinen,…

Via onderstaande module kan je je inschrijven. Let wel: je geeft eerst het aantal gasten in en krijgt dan de beschikbare data te zien met de uren.

  • Langskomen tijdens onze kijkdagen zonder reservatie is niet mogelijk. Dus reserveer je plekje zeker op voorhand! Na jouw inschrijving contacteren we jou en mailen we je alvast onze informatiebrochure door.
  • We organiseren meerdere dagen per maand met verschillende tijdsloten, voor elk wat wils. We ontvangen meerdere mensen op onze kijkdagen, maar er is zeker tijd en ruimte om al je vragen over je feest op ons af te vuren 😊

Heb je na je bezoek tijdens ons kijkdag interesse in onze hoeve als feestplek? Geef ons een telefonisch seintje of mail ons, dan gaan we persoonlijk met jou aan de slag om je feest meer vorm te geven, om een prijsberekening te maken, beschikbare data te overlopen,… Samen maken we er iets moois van!

Tot binnenkort?

 

Meer informatie?

Volle goesting om uw feest of event in feestzaal Sint-Maurus-hoeve nabij Gent te laten doorgaan?

Contacteer ons!

Maak van uw event of feest een unieke beleving!