fbpx
 

Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve in het landelijke Lievegem

Sint-Maurus-hoeve: de feestzaal voor al uw feesten en events

Bij de Sint-Maurus-hoeve is elke gelegenheid goed voor een feestje. Van babyborrels, communie- en lentefeesten tot recepties, walking en seating dinners en prachtige huwelijksfeesten, bij ons vind je dit alles temidden van de prachtige natuur in het landelijke Lievegem nabij Gent.

Naast familiefeesten verzorgen we tevens stijlvolle business events en seminaries tot 400 personen. Geniet hiernaast van enkele prachtige sfeerbeelden tijdens een event in onze Sint-Maurus-Hoeve.

Kom naar de Sint-Maurus-hoeve voor een unieke beleving

TROUWFEEST

Lees meer

FAMILIEFEEST OF PRIVEFEEST

Lees meer

COMMUNIE- OF LENTEFEEST

Lees meer

BABYBORREL OF DOOPFEEST

Lees meer

ROUWMAALTIJD

Lees meer

BEDRIJFSEVENT OF SEMINARIE

Lees meer

Karaktervolle feestzaal nabij Gent

Op zoek naar een karaktervolle feestzaal nabij Gent? Dan is onze Sint-Maurus-hoeve zeker iets voor u! Of u er nu een privéfeest, een familiefeest, babyborrel, trouwfeest, communiefeest of lentefeest wilt vieren, wij zorgen voor uw feest in deze prachtige locatie.

Onze Sint-Maurus-Hoeve heeft een adembenemend uitzicht op een prachtig natuurgebied.  In de hoeve bevindt zich een feestzaal met een prachtig houten gebinte dat een ongeëvenaard decor voor uw feest vormt.

Praktisch: 

Voor een zittend diner (seating dinner) in de Sint-Maurus-Hoeve is er plaats tot 140 personen, voor een receptie of walking dinner is er plaats tot 180 personen.

De perfecte feestzaal voor uw feest

Door de prachtige omgeving en het adembenemende gebouw zijn onze feestlocatie en restaurant zijn de ideale setting voor huwelijksfeesten, seminaries, rouwmaaltijden, communie- en lentefeesten, bedrijfsfeesten, enzoverder.

Bekijk hiernaast al zeker eens enkele sfeerbeelden en ontdek wat u allemaal van ons kan verwachten. Heeft u nog vragen of wil u graag de locatie zelf eens komen ontdekken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Digitale rondleiding

Ben je benieuwd hoe de Sint-Maurus-Hoeve er van binnen uitziet? Nemen we jou eventjes mee voor een virtuele tour?

Meer informatie, een bezoek of een gesprek?

Volle goesting om uw feest of event in feestzaal Sint-Maurus-hoeve nabij Gent te laten doorgaan?

Contacteer ons!

Maak van uw event of feest een unieke beleving!