Barista koffiebar

Breng warmte naar jullie feest of event met onze mobiele koffiebar, want bij Bon Goesta maken we van elk moment een genietmoment! Als het om genieten gaat, denken we aan verwenkoffie. Onze ervaren barista deelt graag zijn jarenlange expertise met zowel jullie als jullie gasten. Kies uit een uitgebreid assortiment koffievarianten, zoals espresso, cappuccino, ristretto of latte macchiato. En wist u dat u bij een latte macchiato zelfs een smaaksiroop naar keuze kunt toevoegen? Denk aan verrukkelijke smaken zoals speculoos, vanille, caramel… speciaal bereid door onze ervaren barista!

De barista experience

Bij de ‘barista experience’ hoort het herkenbare geluid van verse bonen die worden gemalen en de kunstzinnige vormpjes in de cappuccino’s. Bedrijven hebben zelfs de mogelijkheid om hun eigen logo in cacao op hun koffie te laten toevoegen. Onze barista deelt niet alleen koffie, maar ook zijn kennis en expertise. Willen jullie weten wat het verschil is tussen een ‘latte’ en ‘latte macchiato’? Of waarom een ‘espresso’ precies die naam draagt? Vraag het aan onze barista en ontdek alles wat jullie willen weten over verse koffie! Naast een uitgebreide selectie koffie biedt onze baristabar ook thee en warme chocolademelk aan en kunnen we desgewenst plantaardige melk voorzien.

Wil jullie jullie gasten extra verwennen met iets zoet voor bij de koffie? Vul de barista aan met een heerlijk, huisgemaakt en uitgebreid dessertbuffet. Zo kunnen jullie proeven van onze verse chocolademousse, kaastaart met speculoos, tiramisu met koffielikeur, macarons, citroenmousse met citruscrumble, en nog zoveel meer. Indien gewenst nemen we ook het afruimen van de borden en het bestek voor onze rekening. Wij verzorgen ook graag jullie decoratie zoals bloemen, strobalen, tafels en stoelen… Alles is mogelijk!

Ontdek de wereld van Bon Goesta en laat onze mobiele koffiebar jullie evenement veranderen in een onvergetelijke en smaakvolle ervaring!

Contacteer ons