Brunch / Ontbijt

Wat is er nu leuker dan jullie medewerkers of gasten te verwennen met een smakelijke brunch? Bij Bon Goesta begrijpen we wat voedzaam en lekker is en streven we ernaar om jullie brunchervaring onvergetelijk te maken. Ontdek de verschillende brunchopties die wij aanbieden en geef jullie evenement een culinaire boost!

croissants op bakplaat
baker holding a metal tray full of fresh croissants illuminated with a lovely light from the window.
croissants op bakplaat
baker holding a metal tray full of fresh croissants illuminated with a lovely light from the window.

Ontbijtbuffet

Begin jullie dag op een geweldige manier met ons uitgebreid ontbijtbuffet! Ontdek een gevarieerd assortiment aan ontbijtkoeken, versgebakken broden, yoghurt, granola, sappig fruit, heerlijk beleg en meer om jullie smaakpapillen te verwennen. Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen en kunnen jullie genieten van koffie, thee, versgeperst fruitsap, verfrissend water en smakelijke minikoffiekoekjes om jullie ochtend perfect te starten! Mag het iets uitgebreider zijn? Vraag naar onze overheerlijke quiches of ga all-in met een luxe ontbijt inclusief showcooking!

kaas- en broodplank
kaas- en broodplank

Brunch

Voor een volledige brunchervaring hebben we verschillende opties beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor onze ontbijtformule met diverse lekkernijen, waarbij de uitgebreide koffieservice wordt aangevuld met  ambachtelijke kazen van bij Komptoir in Lievegem, fijne vleeswaren, smakelijke eieren, originele salades, hartige quiches en meer.

toast met avocado en zalm
A slice of bread with avocado and salmon
toast met avocado en zalm
A slice of bread with avocado and salmon

Brunch all the way

Wil je nog meer luxe? Ga dan voor onze exclusieve luxebrunch met showcooking. Hierbij geniet je niet alleen van een uitgebreide koffieservice, maar ook van een live showcookingpresentatie met hoogwaardige gerechten zoals gerookte zalm, perfect gebakken eieren en andere culinaire hoogstandjes, gepresenteerd met flair en vakmanschap. Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaken en geniet van een brunchervaring om nooit te vergeten!

Bon Goesta ontbijt of brunch?

Bij Bon Goesta hebben we goesting om jullie event onvergetelijk te maken en te verrijken met heerlijke smaken en een gezellige sfeer. Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een feestelijke bijeenkomst, wij staan voor jullie klaar om samen een unieke ontbijt- of brunchbeleving te creëren. Laat ons weten wat jullie wensen zijn, en wij zorgen voor de perfecte culinaire invulling. Jullie evenement verdient immers niets minder dan het allerbeste!

Contacteer ons