Receptie

Welkom bij Bon Goesta, jullie cateringpartner die van elke speciale gelegenheid een onvergetelijke culinaire belevenis maakt! Of het nu gaat om zakelijke evenementen zoals seminaries, beursdeelnames, bedrijfsfeesten, of intieme familiefeesten, trouwfeesten, babyborrels,… wij staan klaar om jullie bijeenkomst te verrijken met smaakvolle ervaringen. Ook voor recepties van elke aard biedt Bon Goesta de perfecte formule met een eindeloze selectie aan heerlijke gerechten!

Fingerfoodhapje coquille
Fingerfoodhapje coquille

Unieke receptie ervaringen

Staat er binnenkort een receptie op de agenda in jullie bedrijf ? Of misschien hebben jullie een babyborrel, familiefeest of huwelijksreceptie om naar uit te kijken? Bij Bon Goesta zijn jullie aan het juiste adres om jullie gasten te verwennen met verrukkelijke hapjes en drankjes van de hoogste kwaliteit!

Fingerfoodhapje gerookte paling
Fingerfoodhapje gerookte paling

Fingerfood

Onze recepties zijn ontworpen om de smaakpapillen te prikkelen en de zintuigen te verwennen. Laat jullie gasten genieten van een gevarieerde selectie fingerfoodhapjes, door onze obers gepresenteerd in rondgaande bediening, altijd seizoensgebonden en zorgzaam samengesteld door onze chef.

Fingerfoodhapje Italiaans
Fingerfoodhapje Italiaans

Aperitivo Italiano

Kies voor een authentieke Italiaanse beleving met onze ‘Aperitivo Italiano’ receptie, waarbij een uitgebreid assortiment aan hapjes, dips en toastjes wordt gepresenteerd op tafel of op onze foodtruck, zodat jullie gasten zich zelf kunnen bedienen.

Foodtruck op trouwfeest
Foodtruck op trouwfeest

Bar voor dranken, oesters of charcuterie?

Indien gewenst kunnen we ook de dranken en / of de bediening ervan verzorgen tijdens de receptie. En waarom niet kiezen voor een oesterbar, charcuteriebar of Italiaanse foodtruck als extraatje? Bij Bon Goesta is alles mogelijk om jullie evenement tot een onvergetelijk succes te maken!

Contacteer ons