Seating dinner

Onze zittende diners beloven een unieke ervaring te zijn, waar heerlijk eten, een ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht samenkomen! Laat ons jullie verrassen met een luxe barbecue, een verfijnd driegangenmenu of een gezellige foodsharing ervaring. Onze culinaire creaties worden met passie bereid en zorgen voor een smaakvolle en memorabele avond voor al jullie gasten.

BBQ salades

Bon Goesta BBQ

Onze luxe barbecue is een ware traktatie voor fijnproevers en liefhebbers van heerlijk gegrild eten, en biedt een ideale setting voor een ontspannen en smaakvol diner. Laat onze ervaren grillmeesters jullie verrassen met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige vlees-, vis- en vegetarische gerechten, zorgvuldig bereid en perfect gegrild op de barbecue. Geniet van sappige steaks, delicate visfilets en smaakvolle vegetarische gerechten, elk geserveerd met een selectie van bijgerechten die de smaken complementeren en verrijken. Laat jullie smaakpapillen verwennen terwijl jullie samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring!

voorgerechten
voorgerechten

Driegangenmenu

Voor wie op zoek is naar een meer formele culinaire ervaring, bieden we een verfijnd driegangenmenu aan. Laat jullie verwennen met een selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, zorgvuldig samengesteld door onze chefs met de beste lokale ingrediënten. Geniet van een elegante avond vol heerlijke smaken en fijne ambiance!

Salade barbecue
Salade barbecue

Foodsharing

Liever een informele en gezellige maaltijd waarbij jullie gerechten kunt delen met vrienden en familie? Kies dan voor onze foodsharing optie. Ontdek een assortiment van kleine gerechten en hapjes, perfect om te delen en te genieten van een levendige en sociale eetervaring!

Voorgerechten
Voorgerechten

Catering op maat

Onze ervaren chefs en toegewijde team werken nauw met jullie samen om een menu samen te stellen dat jullie smaak en voorkeuren weerspiegelt. Van verfijnde hapjes tot uitgebreide diners, wij gebruiken alleen de beste ingrediënten om gerechten te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als overheerlijk zijn. Welke optie jullie ook kiezen, bij ons zijn jullie verzekerd van een memorabele culinaire reis die al jullie zintuigen zal prikkelen. Laat ons jullie verwennen en maak van jullie feest een onvergetelijke ervaring!

Proef. Beleef. Herinner.

Bij Bon Goesta gaan we verder dan alleen het eten. Wij bieden een complete service, inclusief professionele bediening, prachtig gepresenteerde gerechten en een zorgvuldige planning, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten van jullie evenement. Laat ons jullie visie tot leven brengen met catering op maat, waar elke hap een feest is!

Contacteer ons