Walking dinners

Mag het allemaal ietsje losser zijn? Dan is een walking dinner iets voor jullie! Jullie kunnen kiezen voor rondgaande bediening met gerechten op bord, buffetstanden (eventueel met showcooking) of verschillende foodtrucks. Of jullie nu kiezen voor een werelds streetfoodconcept of voor een meer verfijnde eetervaring, onze walking dinners beloven een onvergetelijke culinaire reis te worden, vol smaakvolle verrassingen en gezelligheid. Laat jullie verwennen en ontdek de magie van onze walking dinners!

Streetfood

Verwen jullie gasten met een culinaire wereldreis op jullie evenement! Ontdek onze smaakvolle selectie van wereldse streetfoodgerechten, rechtstreeks geserveerd vanuit onze authentieke Italiaanse foodtrucks. Laat jullie smaakpapillen verwennen met exotische smaken en aroma’s van over de hele wereld: burgers ‘create it yourself’, Italiaanse pasta met huisgemaakte saus, homemade pizza, fish & chips,… Van exotische smaken tot vertrouwde favorieten, we nemen jullie mee op een culinaire trip die jullie niet willen missen! We voorzien standaard 3 flinke porties per persoon, verdeeld over 3 of 4 verschillende gerechtjes naar keuze. Geniet van de heerlijke geuren en smaken van een gezellige straatmarkt. Of het nu voor een bedrijfsevent, bruiloft of gewoon een feestje is, ons streetfood walking dinner concept belooft een onvergetelijke en smaakvolle ervaring!

frietbakfiets
frietbakfiets

Frietbakfiets

Maak kennis met onze frietbakfiets, een prachtig omgebouwde bakfiets uit 1930! Deze karaktervolle eyecatcher voegt een extra touch toe aan elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, trouwfeest of verjaardagsfeest: onze frietbakfiets staat paraat om glimlachen te toveren en smaakpapillen te verwennen! Vers gesneden en goudbruin gebakken in plantaardige olie, bieden onze ambachtelijke frietjes een unieke smaak die onvergetelijk blijft. Onze aandacht voor kwaliteit gaat verder dan enkel de friet: we bieden ook een uitgebreid assortiment aan smakelijke sauzen om uit te kiezen, waardoor elke portie een persoonlijke en smaakvolle ervaring wordt.

De frietbakfiets is beschikbaar voor groepen vanaf 150 personen. Voor kleinere groepen enkel mogelijk in combinatie met een ander concept. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een onvergetelijk feest te plannen!

Voorgerechten
Voorgerechten

Walk & Dine

Voor een meer verfijnde ervaring bieden we ook een Walk & Dine concept aan, waarbij onze bediening jullie voorziet van een selectie van heerlijke gerechtjes in rondgaande bediening. Proef en geniet van elke smaakvolle creatie terwijl jullie gezellig rondwandelen en de sfeer opsnuiven!

Bij ons wordt dineren een interactieve en sfeervolle ervaring. Geen buffet, maar een culinaire reis waarbij wij het diner in een rustig tempo serveren tussen de converserende gasten. Onze rondgaande bediening zorgt voor een vloeiende en gezellige gang van zaken, terwijl jij en je gezelschap genieten van feestelijke, hanteerbare seizoensgebonden gerechten. Jullie gezelschap wordt getrakteerd op een verfijnd menu gepresenteerd op prachtig gedresseerde bordjes, bestaande uit 3 koude gerechtjes, drie warme gerechten en verschillende dessertglaasjes. Onze obers zorgen ervoor dat elk gerecht op het juiste moment bij de gasten wordt geserveerd. Bovendien nemen ze de zorg op zich om porselein en bestek na afloop keurig af te ruimen. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke culinaire beleving, waarbij de focus ligt op kwaliteit, service en de tevredenheid van jullie gasten!

Foodtruck op trouwfeest
Foodtruck op trouwfeest

Foodtrucks

Betover jullie walking dinner met een onvergetelijke culinaire ervaring, gepresenteerd vanop één of meerdere authentieke Italiaanse foodtrucks! Ontdek de magie van heerlijke gerechten die op een unieke en originele manier worden geserveerd, waarmee jullie gasten aangenaam worden verrast. Deze culinaire beleving voegt een buitengewoon element toe aan de sfeer van jullie feest, en de foodtruck zelf dient als een prachtig decorstuk voor onvergetelijke foto’s! Laat de smaakpapillen dansen en creëer herinneringen die jullie gezelschap nog lang zal koesteren.

Contacteer ons