Bedrijfsevents

In het zakenleven is het niet altijd nodig om op scherp te staan. Soms is het juist heerlijk om even te ontspannen met een lekker hapje en drankje erbij. Dit draagt bovendien bij aan een positieve sfeer binnen het bedrijf. Bon Goesta neemt graag de organisatie hiervan uit handen en zorgt ervoor dat jullie gasten en/of medewerkers kunnen genieten van een geslaagde opendeurdag, receptie of beursdeelname.

vegetarische hapjes

Catering in jullie bedrijf

Bij Bon Goesta hebben we een rijke ervaring opgebouwd in het organiseren van bedrijfsevenementen. Met onze diverse concepten en formules slagen we er telkens weer in om bedrijven aangenaam te verrassen. Of het nu gaat om een walking dinner, foodsharingconcepten of originele foodtrucks op locatie, we bieden een breed scala aan opties om uit te kiezen. Daarnaast verzorgen we ook recepties, zakenlunches, formele diners en bieden we zelfs een mobiele koffiebar aan. Breng culinaire verwennerij naar jullie bedrijf met de catering van Bon Goesta, laat ons jullie team en gasten verwennen met onze unieke en smaakvolle gerechten!

dessertbuffet
dessertbuffet

Ons aanbod

Ons aanbod aan concepten is niet alleen uitgebreid, maar ook de keuze aan gerechten en dranken is eindeloos. Voor opendeurdagen of beurzen kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor onze barista koffiebar, gepersonaliseerde cupcakes, artisanale taarten, pannenkoeken, wafels, en meer! Maak gebruik van onze ontbijtservice tijdens jullie seminarie en geniet van ambachtelijke koffiekoeken, yoghurt met vers fruit, biobrood, verfijnde charcuterie, diverse kazen, en nog veel meer. Ook voor zakelijke lunches en vergaderingen bieden wij talloze mogelijkheden. Op zoek naar een cateraar voor een groot bedrijfsfeest met receptie, diner, dessert en eventueel een dansfeest? Ook dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

voorgerechten
voorgerechten

Feest zonder zorgen!

Met onze zorgeloze cateringdiensten zorgen we ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd, van het menu tot de presentatie en de service. Ons ervaren team staat klaar om jullie gasten te verwennen met heerlijke gerechten en drankjes, terwijl jullie ontspannen kunnen genieten van het moment. Laat ons jullie feest verzorgen met een glimlach, zodat jullie en jullie gasten een onvergetelijke ervaring kunnen beleven.

Maak van jullie event een culinair succes!

Ontdek vandaag nog hoe wij jullie bedrijfsevent naar een hoger niveau tillen met onze uitgebreide cateringdiensten. Van opendeurdagen tot zakelijke lunches en grootse bedrijfsfeesten, wij staan klaar om jullie volledig te ontzorgen en een onvergetelijke ervaring te creëren. Neem nu contact met ons op om jullie cateringwensen te bespreken en ontvang een offerte op maat. Samen werken we aan een event dat iedereen zich nog lang zal herinneren!

Contacteer ons