Proef. Beleef. Herinner.

Bij Bon Goesta staan we alvast te popelen om deel uit te maken van jullie feest! Het creëren van unieke ervaringen is onze passie. Onder leiding van Dieter Merckx zorgen onze ervaren chefs voor een culinaire beleving van topkwaliteit. We bieden een scala aan (all-in) arrangementen die volledig op maat kunnen worden aangepast aan jullie specifieke wensen. Onze benadering is gebaseerd op het gebruik van seizoensgebonden streekproducten, afkomstig van lokale leveranciers met een focus op duurzaamheid en ecologie. Onze chef-koks streven ernaar om smaak en diversiteit te brengen in overeenstemming met de seizoenen, waarbij zij gebruikmaken van verse en hoogwaardige ingrediënten rechtstreeks van de boerderij.

Schuur met houten dakgebinte
Schuur met houten dakgebinte

Over ons

In 2019 vonden we onze thuisbasis in het pittoreske Lievegem, op de Maurushoeve, voorheen bekend als Hof Ter Beke. Dieter en zijn toegewijde team zetten zich elke dag in met liefde en passie om culinaire meesterwerken te creëren die zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Bij Bon Goesta staat ons enthousiaste team klaar om jullie mee te nemen op een smaakvolle ontdekkingsreis. Kwaliteit, ambacht, lokale ingrediënten en authentieke verhalen vormen de kern van onze missie. We streven naar een warme en persoonlijke samenwerking, waarbij klantentevredenheid centraal staat!

voorgerecht
voorgerecht

(H)eerlijke catering

We nodigen jullie uit om te proeven, te beleven en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Onze ambachtelijke producten, met zorg en liefde bereid, zijn verrijkt met verse, lokale ingrediënten die zorgen voor een onmiskenbare smaaksensatie. Bij Bon Goesta willen we jullie alle zorgen uit handen nemen. We begeleiden jullie vanaf de voorbereidingen tot aan het evenement zelf, waarbij we streven naar niets minder dan perfectie. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij ons. We kiezen voor lokale, seizoensgebonden producten en bieden vegetarische alternatieven aan voor verschillende gerechten.

homemade lemonade
homemade lemonade

Duurzame catering

Onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan alleen het menu. We verminderen verspilling door gebruik te maken van duurzame bewaarmethodes en recyclen restjes door ze te doneren aan Care For Humanity. Bovendien investeren we in groene energie door middel van zonnepanelen, en kiezen we voor milieuvriendelijke alternatieven voor verpakkingen en dranken. Bij Bon Goesta streven we ernaar om niet alleen onvergetelijke evenementen te creëren, maar ook een positieve impact te hebben op onze planeet en gemeenschap.

Contacteer ons!

Zijn jullie op zoek naar de perfecte catering voor jullie volgende evenement? Bij Bon Goesta zorgen we voor een onvergetelijke culinaire ervaring op maat. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig feest, wij staan klaar om jullie visie tot leven te brengen!

Contacteer ons