Privéfeesten

Jullie hebben de perfecte locatie al gevonden maar zijn nog op zoek naar een cateraar? Bij Bon Goesta staan we alvast te popelen om deel uit te maken van jullie feest! Of het nu gaat om een huwelijk, jubileum of babyborrel, onze ervaren chefs zorgen voor een culinaire beleving van topkwaliteit. Voor catering vanaf 50  tot 300 volwassenen komen we heel graag op locatie om met veel goesting onze ambachtelijke hapjes en gerechten klaar te maken.

klinken op trouwfeest
klinken op trouwfeest

Huwelijk

Laten ons de perfecte match zijn als cateraar voor jullie droomhuwelijk! Of jullie nu dromen van een elegant zittend diner, een walking dinner met een scala aan heerlijke gerechten, of een uitgebreide receptie… Bij Bon Goesta werken we persoonlijk met jullie samen om jullie visie tot leven te brengen! We bieden een scala aan (all-in) arrangementen die volledig op maat kunnen worden aangepast aan jullie specifieke wensen. Onze benadering is gebaseerd op het gebruik van seizoensgebonden streekproducten, afkomstig van lokale leveranciers met een focus op duurzaamheid en ecologie. Onze chefs streven ernaar om smaak en diversiteit te brengen in overeenstemming met de seizoenen, waarbij zij gebruikmaken van verse en hoogwaardige ingrediënten rechtstreeks van de boerderij.

cakepops op babyborrel
cakepops op babyborrel

Babyborrel

De komst van jullie kleintje verdient een geweldig feest! Verwen jullie gasten met een smakelijk dessertbuffet vol heerlijke lekkernijen zoals gepersonaliseerde cupcakes, macarons, brownies en verrukkelijke taarten die een kleurrijke en vrolijke toevoeging zijn aan jullie babyborrel. En vergeet onze barista koffiebar niet, waar jullie gasten kunnen genieten van perfect gebrouwen espresso’s, romige cappuccino’s of smaakvolle latte macchiato’s… Of jullie nu kiezen voor een verfijnde receptie of een creatief dessertconcept, wij zorgen ervoor dat jullie babyborrel een smaakvol en onvergetelijk feest wordt!

Kinderen eten aperitiefhapjes
Kinderen eten aperitiefhapjes

Communie- en lentefeesten

Met deze cateringopties kunnen jullie een onvergetelijk communie- of lentefeest creëren waar iedereen van kan genieten. Of jullie nu kiezen voor onze luxe barbecue of één van onze heerlijke Italiaanse pasta- en pizzaconcepten, het belangrijkste is het feestbeest en jullie gasten die kunnen genieten van lekker eten en gezelligheid op deze bijzondere dag.

Maak van jullie feest een onvergetelijke ervaring!

Neem vandaag nog contact met ons op om jullie wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Ons team staat te popelen om iets speciaals te creëren voor jullie bijzondere gelegenheid!

Contacteer ons