Culinair plezier op maat!

Bon Goesta Catering

Catering met lokale ingrediënten, focus op ambacht, authentieke verhalen en gerechten en persoonlijke samenwerking.

Voor uw recepties, ontbijt, seating of walking dinner, foodsharing, foodtrucks of een mobiele koffiebar…
Bon Goesta heeft unieke totaalconcepten die perfect kunnen worden aangepast aan uw bedrijfsevenement, opendeurdag, seminarie, huwelijksfeest, babyborrel, recepties en nog veel meer.

Wie helpen we met ‘goesting’?

 

Voor catering vanaf 75 tot 300 volwassenen komen we heel graag op uw locatie om met veel goesting onze ambachtelijke hapjes en gerechten klaar te maken.

ONTBIJT

Lees meer

LUNCH

Lees meer

DINER

Lees meer

RECEPTIE

Lees meer

KOFFIE & SWEETS

Lees meer

BEDRIJVEN

Lees meer

Onze concepten

3

GROOTMOEDERS KEUKEN

2

FRIETBAKFIETS

6

MOBIELE KOFFIEBAR & DESSERTS

4

SOGNO ITALIANO

1

FOODTRUCKS

5

STREET FOOD

Catering met een thema

Ontdek snel onze mobiele koffiebar en authentieke frietbakfiets uit 1930. Deze blikvangers zijn een mooie aanvulling voor uw feest. U kunt ervan op aan dat uw gasten hier nog lang over zullen napraten!

Bon Goesta weet wat lekker is

Onze Italiaanse droom, Sogno Italiano, is dan ook synoniem voor een zuiderse totaalbeleving en culinaire reis door Italië. U kunt kiezen voor een origineel foodsharingconcept of Italiaanse foodtrucks. Of kies voor de Vlaamse grootmoeders keuken en haal met vrienden en familie mooie herinneringen op in een vintage setting.

Organiseert u binnenkort een evenement en wenst u conceptcatering op maat? Neem dan snel contact met ons op.

Zij gingen u alvast voor

Bon Goesta heeft reeds enkele mooie projecten op zijn palmares. Zo werd de volledige catering van het Internationaal Congres voor Zion Security in De Hoorn in Leuven volledig verzorgd door Bon Goesta, van lunch tot receptie en diner. De gasten konden onder meer genieten van street food, antipastibuffet en een receptie met fingerfoodhapjes.

Ook de VRT en Willy Naessens kozen al voor onze Ape’s en frietbakfiets, terwijl Stad Gent ons onder de arm nam voor een galadiner in het Gravensteen. Alle gerechten uit het Vlaamse foodsharingmenu werden bereid met lokale ingrediënten en werden toegelicht.

De verzekeringskantoren van DVV genoten dan weer met volle teugen van onze baristaservice op meer dan 35 locaties. Terwijl onze Ape de gasten verwende met een lekkere koffie, bekeken klanten samen met hun adviseur hun verzekeringsportefeuille.

En ook Steylaerts en Azuleo kloppen steevast bij Bon Goesta aan voor hun opendeurdagen. Zo organiseren zij themagerichte opendeurdagen en verwennen ze hun gasten met pannenkoeken, ijsjes en smoothies, Italiaanse dolci en koffies, artisanale taarten en wafels, en ga zo maar door.

Met onze Prosecco Ape en Barista Ape mochten we ook al de opendeurdagen van Mercedes in Brussel verzorgen. De kers op de (figuurlijke) taart waren gepersonaliseerde cupcakes in verschillende smaken.

Wie weet staat uw evenement hier binnenkort ook wel bij!

 

Sfeerbeelden

 

Bekijk alvast enkele sfeerbeelden op ons youtubekanaal van Bon Goesta en krijg alvast ‘goesting’ naar meer!

Maak van uw event of feest een succes!