Privéfeesten

Op zoek naar een sfeervolle feestlocatie in de nabijheid van Gent? De Maurushoeve is de ideale keuze! Of je nu een trouwfeest, babyborrel, familiebijeenkomst, communiefeest of lentefeest organiseert: wij staan klaar om jullie feest te verzorgen in onze prachtige locatie.

Privéfeesten

Onze eeuwenoude Maurushoeve omarmt jullie te midden van de natuur, verscholen tussen weelderig groene weilanden. Hier, ver weg van de hectiek, vinden jullie een oase van rust met ruime privé-parkeergelegenheid. Deze idyllische locatie verenigt de sereniteit van de natuur met de nabijheid van alles wat jullie nodig hebben. Aan de voorzijde pronkt onze charmante hoeve, terwijl aan de achterzijde de indrukwekkende schuur schittert met haar majestueuze houten dakconstructie. Via een authentieke stenen trap daal je af naar onze adembenemende crypte. Door de jaren heen is de hoeve met zorg gerenoveerd en omgevormd tot een schitterende feest- en evenementenlocatie. Kerkvloeren, oude recuperatiestenen, eiken gebinten in de schuur, een eiken poort, en de imposante pilaren aan de oprit zijn stille getuigen van een rijke geschiedenis. Hier vinden jullie voor elke gewenste sfeer de perfecte ruimte, waar geschiedenis en moderne elegantie samenkomen. De Maurushoeve is een plek waar de charme van het verleden harmonieus samenvloeit met het comfort van het heden.

Laat ons samen iets onvergetelijks creëren!

Laat jullie onderdompelen in de magie van de prachtig gerestaureerde Maurushoeve. Ontdek onze mogelijkheden en creëer samen met ons een onvergetelijk feest!

Contacteer ons