Locatie

Ontdek de landelijke charme van onze eeuwenoude Maurushoeve, gelegen te midden van groene weilanden in het idyllische dorpje Beke, een deelgemeente van Lievegem nabij Gent. De historische hoeve is door de jaren heen liefdevol gerenoveerd tot een schitterende eventlocatie, waarbij de originele kenmerken zoals kerkvloeren, oude recuperatiestenen en eiken gebinten bewaard zijn gebleven.  Ervaar de gezelligheid en authenticiteit van de Maurushoeve voor elk speciaal evenement!

Maurushoeve photoshoot bruid en vriendinnen in tuin

Onze tuinen

Onze prachtige tuinen vormen de perfecte setting voor diverse activiteiten, variërend van recepties tot kinderentertainment en het plaatsen van foodtrucks en nog veel meer. Hier kunnen jullie te midden van weelderig groen en een ontspannen sfeer genieten van de buitenlucht en de warme gezelligheid, omringd door vrienden, familie of collega’s. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst, een bruisende feestelijke gelegenheid of een ontspannen middag in de zon, onze tuinen bieden de ideale ruimte om onvergetelijke momenten te creëren en te delen. Laat je omringen door de natuurlijke schoonheid en de vreugde van samenzijn terwijl je geniet van alles wat onze tuinen te bieden hebben!

Maurushoeve ceremonie trouwfeest weides tent

Onze weides

Omringd door de rustgevende geluiden van de natuur, vormen onze weides een idyllische setting voor allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een romantische ceremonie of een verkwikkende teambuildingactiviteit, onze weides bieden de perfecte achtergrond.

voortuin eventlocatie Maurushoeve
voortuin eventlocatie Maurushoeve

De hoeve

Onze hoeve, het oudste gedeelte van onze locatie, straalt historische charme uit en biedt een gezellige sfeer voor intiemere bijeenkomsten zoals familiefeestjes en seminaries. Met een capaciteit tot 70 personen voor recepties en tot 50 personen voor zittende diners, biedt de hoeve een intieme setting waar iedereen zich meteen thuis voelt. Jullie vinden er tevens onze knusse koffiecorner, uitnodigend voor informele gesprekken en ontspannen momenten. Geniet van een kopje koffie terwijl je bijpraat met vrienden, familie of collega’s, omgeven door de rustieke charme van de hoeve. Of het nu gaat om het vieren van speciale momenten of het delen van kennis tijdens een seminarie, onze hoeve staat garant voor een onvergetelijke ervaring in een betoverende omgeving!

Schuur met houten dakgebinte
Schuur met houten dakgebinte

De schuur

De schuur imponeert met haar majestueuze houten dakconstructie en biedt plaats aan 150 personen in zittend diner. Ze vormt het hart van onze locatie. Met haar karakteristieke uitstraling en ruime opzet creëert de schuur een unieke en onvergetelijke atmosfeer voor elke gelegenheid! Onze schuur biedt ruimte aan maximaal 250 personen voor recepties en tot 200 personen voor walking dinners, waardoor het de perfecte locatie is voor grote bijeenkomsten.

Openingsdans trouwkoppel in de crypte van de Maurushoeve.
Openingsdans trouwkoppel in de crypte van de Maurushoeve.

De crypte

Via een authentieke stenen trap daal je af naar onze adembenemende crypte. Deze verborgen schat onder de Maurushoeve ademt mysterie en charme uit. Ideaal voor dansfeesten tot 200 personen, biedt de crypte een unieke sfeer en levendige ambiance waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

Gasten poseren voor photobooth
Gasten poseren voor photobooth

De mezzanine

Gelegen in de nok van het houten dakgebinte van de schuur, biedt onze mezzanine een uniek perspectief op onze locatie. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de ruimte en kun je ten volle genieten van de sfeer van jullie event.

Nieuwe herinneringen beginnen hier!

Ervaar de warmte van de Maurushoeve. Plan vandaag nog jouw evenement bij ons en creëer onvergetelijke herinneringen!

Contacteer ons