Business events

Op zoek naar een sfeervolle evenementenlocatie in de nabijheid van Gent? Dan is de Maurushoeve de ideale keuze! Of jullie nu een personeelsfeest, groot bedrijfsevenement, vergadering of seminarie organiseren: wij staan klaar om jullie event tot in de puntjes te verzorgen op deze prachtige locatie.

Business events

Onze eeuwenoude Maurushoeve omarmt jullie te midden van de natuur, verscholen tussen weelderig groene weilanden. Hier, ver weg van de hectiek, vinden jullie een oase van rust met ruime privé parking. Deze idyllische locatie verenigt de sereniteit van de natuur met de nabijheid van alles wat jullie nodig hebben. Aan de voorzijde pronkt onze charmante hoeve, terwijl aan de achterzijde de indrukwekkende schuur schittert met haar majestueuze houten dakconstructie. Via een authentieke stenen trap daal je af naar onze adembenemende crypte. Door de jaren heen is de hoeve met zorg gerenoveerd en omgevormd tot een schitterende feest- en evenementenlocatie. Kerkvloeren, oude recuperatiestenen, eiken gebinten in de schuur, een eiken poort, en de imposante pilaren aan de oprit zijn stille getuigen van een rijke geschiedenis. In de Maurushoeve vinden jullie voor elke gewenste sfeer de perfecte ruimte, de Maurushoeve is een plek waar de charme van het verleden harmonieus samenvloeit met het comfort van het heden.

Jullie business event in de Maurushoeve?

Ervaar het beste van bedrijfsevents bij de Maurushoeve! Informeer vandaag nog en laat ons jullie zakelijke bijeenkomst omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

Contacteer ons