Frietjes met een nostalgisch sausje

Frietbakfiets

Bon Goesta / Bon Goesta Catering / Frietbakfiets

U organiseert een bedrijfsevent, een beursdeelname of een receptie? Voor al uw evenementen, seminaries of walking dinners en nog veel meer kunt u een beroep doen op de themacatering van Bon Goesta. Als cateringbedrijf met gedegen ervaring zorgen we steeds voor culinair plezier op maat.

De frietbakfiets, voor frietjes met een nostalgisch sausje

Organiseert u een tuinfeest, bedrijfsevenement of een ander event dat vraagt om een lekker pakje friet? Bon Goesta verwent u maar al te graag met vers gesneden frietjes uit de originele frietbakfiets. Onze knapperige frietjes zorgen voor extra sfeer op uw evenement.

Onze oude, authentieke bakfiets uit 1930 brengt ongetwijfeld onmiddellijk de sfeer van lang vervlogen tijden terug. De bakfiets is de vrucht van heel wat voorbereidingen en denkwerk. Er werd gezandstraald, gepoederlakt, verbouwd en nog veel meer om tot dit prachtige resultaat te komen. De frietbakfiets werd officieel voorgesteld in het Old Castle Business Center in Lochristi en toverde een glimlach op het gezicht van alle aanwezigen!

Een mobiel frietkraam voor jong en oud

Zowel jong en oud schuiven graag aan voor een lekkere portie friet. Daarnaast kunt u eventueel ook kiezen voor homemade burgers, balletjes in tomatensaus, vol-au-vent, stoverij van varkenswangetjes, fishsticks, kippennuggets, kroketten, en nog zoveel meer. Alles wordt ter plaatse bereid. Kortom, vers, artisanaal en authentiek!

Vanaf 50 personen komen wij met heel veel plezier bij u langs om u te verwennen met een welverdiend pakje friet en eventueel een bijhorende snack. Neem snel contact met ons op om de vele mogelijkheden te ontdekken!

Maak van uw event een succes!