Meetings en seminaries

Het huren van een externe ruimte kan een bron van creativiteit zijn, vooral tijdens workshops en brainstormsessies. Bij de Maurushoeve creëren we een unieke omgeving die de creativiteit en betrokkenheid van deelnemers bevordert en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om de dagelijkse werkroutine te doorbreken, waardoor volledige concentratie mogelijk is. Dit maakt onze locatie ideaal voor jullie jaarvergadering, congres of opleiding.

Meetings en seminaries

Met onze verschillende zalen kunnen we de ruimte aanpassen aan jullie specifieke behoeften, of het nu gaat om een theateropstelling of vergadertafels. Daarnaast voorzien we in alle benodigde technologische faciliteiten, zoals audiovisueel materiaal en geluidssystemen. Onze logistieke ondersteuning omvat catering verzorgd door onze huiscateraar Bon Goesta en technische assistentie. Hierdoor kunnen jullie zich concentreren op de inhoud van de bijeenkomst, zonder jullie zorgen te hoeven maken over operationele taken. We streven naar een naadloze afstemming op jullie zakelijke behoeften en vereisten.

Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image

Ervaar de rust en inspiratie van de Maurushoeve!

Geef jullie team de ruimte om te groeien in een unieke, landelijke omgeving. Onze moderne faciliteiten, gecombineerd met de serene natuur, zorgen voor een perfecte balans tussen productiviteit en ontspanning!

Contacteer ons