Babyborrel / Doopfeest

Binnenkort gezinsuitbreiding? De komst van jullie kleintje verdient een feestje dat voor altijd in jullie herinneringen gegrift zal staan! De keuze van de perfecte locatie voor jullie babyborrel is van essentieel belang om iets uniek en onvergetelijk te realiseren! Bij ons staat jullie droomfeest centraal, op maat gemaakt volgens jullie specifieke wensen en binnen het gewenste budget. We hechten waarde aan een persoonlijke samenwerking met warme en vlotte communicatie.

Babyborrel / Doopfeest

Op onze idyllische locatie is er niet alleen ruimte voor feest, we bieden ook enkele extra pluspunten die jullie babyborrel nog specialer maken. Er is bijvoorbeeld voldoende plek voor een springkasteel, zodat de kleintjes zich helemaal kunnen uitleven. Ook onze weides vormen de perfecte speelplaats voor de kinderen om zich uit te leven, bij mooi weer kunnen jullie ondertussen genieten op ons terras met een sfeervolle Italiaanse buitenbar. Daarnaast hebben we diverse mogelijkheden om jullie babyborrel nog gevarieerder te maken. Of het nu gaat om een receptie, een dessertbuffet met optionele barista service, of zelfs een smakelijk frietjeskraam: wij staan klaar om aan al jullie wensen tegemoet te komen! Onze huiscateraar Bon Goesta zorgt ervoor dat jullie gasten kunnen genieten van een culinaire ervaring die perfect past bij de feestelijke sfeer. Kortom, een babyborrel in de Maurushoeve belooft niet alleen een betoverende en zorgeloze ervaring te zijn, maar ook één waarbij jullie genieten van een prachtige omgeving en een scala aan leuke extra’s voor jong en oud!

Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image

Laat ons samen iets onvergetelijke creëren

Vier jullie babyborrel in stijl bij de Maurushoeve! Informeer vandaag nog en laat ons jullie speciale dag onvergetelijk maken met heerlijk eten, een gezellige sfeer en een prachtige omgeving.

Contacteer ons