Communie / Lentefeest

Stralende gezichtjes, ondeugende blikken bij het openen van de cadeautjes en gezellig samenzijn met familie… Voor jullie oogappel streven we naar het meest betoverende communie- of lentefeest, een bijzondere dag die in jullie herinneringen zal schitteren. Samen met jullie en het feestvarken creëren we een onvergetelijk feest!

Communie / Lentefeest

De combinatie van onze eigentijdse feestzaal en de uitgestrekte tuin vormt een troef voor zowel jong als oud. Terwijl de volwassenen genieten van het aperitief, de maaltijd of het dessert, hebben de kinderen alle ruimte om zich uit te leven in de tuin. Of jullie  nu kiezen voor het springkasteel, volksspelen, of andere voorziene animatie, plezier staat voorop. We begrijpen volledig hoe belangrijk dit moment is voor jullie en jullie kind(eren), en ons toegewijde team doet er alles aan om van deze dag een onvergetelijk feest te maken. Een zorgeloos droomcommuniefeest wacht op jullie! Vieren jullie in kleiner gezelschap? Geen probleem! Informeer naar onze communiezondagen waarop verschillende kleinere groepen samen (maar toch apart) van onze heerlijke BBQ Spring kunnen genieten!

Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image

Een onvergetelijk feest in de Maurushoeve?

Maak jouw feest onvergetelijk bij de Maurushoeve! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw speciale gelegenheid tot in de puntjes kunnen verzorgen met heerlijke gerechten, uitstekende service en een sfeervolle omgeving.

Contacteer ons