Dansfeest

Of het nu gaat om het vieren van een 18e verjaardag vol jeugdige energie of het markeren van een memorabele 50e mijlpaal, het vieren van een welverdiend pensioen of het herenigen van dierbare vrienden tijdens een reünie – bij de Maurushoeve begrijpen we dat het leven vol hoogtepunten en bijzondere momenten zit die gevierd moeten worden!

Dansfeest

Stap binnen in onze betoverende en authentieke crypte, waar de muziek al vele dansjes heeft begeleid en waar de sfeer doordrenkt is van feestgedruis. Het is de perfecte plek om je helemaal te laten gaan en de dansvloer te veroveren! In de Maurushoeve nemen we jullie de zorgen uit handen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Wij verzorgen de drankjes, versnaperingen en personeel, jullie zorgen voor de dansmoves. Jullie kunnen kiezen voor onze ‘Bites & Party’, waarbij we een assortiment warme en koude hapjes laten rondgaan tijdens jullie dansfeest. Voor een meer uitgebreider ervaring bieden we onze ‘Dinner & Party’ aan, inclusief heerlijke frietjes, smaakvolle stoverij en onze unieke ‘Haute dogs Create it Yourself’. De nacht behoort volledig aan jullie toe, en wij zorgen voor de rest!

Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image

Dance the night away

Organiseer jullie dansfeest bij de Maurushoeve! Informeer vandaag nog en laat ons jullie avond vullen met heerlijk eten, geweldige muziek en een onvergetelijke sfeer!

Contacteer ons