Familiefeest / Privéfeest

Samenbrengen, creëren en onvergetelijke herinneringen smeden vormen de kern van onze passie. Stap binnen in de betoverende wereld van Maurushoeve, waar elke hoek doordrenkt is met de belofte van memorabele momenten met vrienden en familie. Onze authentiek gerestaureerde hoeve dient als het perfecte decor voor de meest bijzondere momenten. Ontdek de culinaire magie van onze keuken, waar huisbereide gerechten samenkomen met de hoogste kwaliteit ambachtelijke producten. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd bij lokale leveranciers, waarmee we nauwe banden onderhouden. Jullie visie wordt onze missie, en ons ervaren team staat enthousiast klaar om van jullie feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Laten we samen de magie van herinneringen creëren...

Welkom bij de Maurushoeve, waar passie, smaak en gastvrijheid samenkomen voor een ervaring die de verwachtingen overstijgt. Wij geloven dat lekker eten met vrienden en familie geen leeftijd kent. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, pensioen of een andere bijzondere gelegenheid, er zijn genoeg redenen om samen met dierbaren te vieren. Onze feestzaal, de Maurushoeve nabij Gent, biedt de perfecte locatie voor gezelschappen van 25 tot 150 personen. Voor recepties kunnen we zelfs meer dan 300 gasten verwelkomen. Of je nu kiest voor een zittend diner met een klassiek menu, leuke standjes, foodtrucks met streetfood gerechtjes, of een uitgebreide receptie, in de Maurushoeve is alles mogelijk. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden voor jullie speciale gelegenheid!

Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image

Een onvergetelijk feest in de Maurushoeve?

Maak jullie feest onvergetelijk bij de Maurushoeve! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw speciale gelegenheid tot in de puntjes kunnen verzorgen met heerlijke gerechten, uitstekende service en een sfeervolle omgeving.

Contacteer ons