Trouwfeesten

Zijn jij en je partner recent verloofd en op zoek naar een authentieke locatie? Laat je dan zeker verrassen door de Maurushoeve, gelegen op een idyllisch stukje platteland te midden van de Lievegemse velden vlakbij Gent. Onze gerestaureerde hoeve straalt charme, authenticiteit en een warme sfeer uit, met een prachtige grote tuin en terrassen aan zowel voor- als achterzijde, drie ruime zalen en een gezellige mezzanine.

Trouwfeesten

Of jullie nu de voorkeur geven aan klassieke menu’s tijdens een zittend dinner, levendige foodstands met diverse gerechten, sfeervolle BBQ’s, uitgebreide recepties of walking dinners, street food, foodtrucks, één van onze unieke foodsharing menu’s of een heerlijk Italiaans menu: bij ons hebben jullie de keuze uit diverse unieke concepten voor jullie feest. Wij bieden de mogelijkheid om jullie feest volledig te organiseren op één locatie, met karakteristieke zalen en heerlijke catering. Het enige wat jullie nog hoeven te regelen is jullie bloemist, fotograaf en/of videograaf, DJ, en eventuele andere persoonlijke voorkeuren. Er zijn eindeloze mogelijkheden om uit te kiezen! Maak een afspraak om de Maurushoeve te bezichtigen en de unieke sfeer te ervaren, of bel ons op voor meer informatie.

Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image
Card Image

Laat ons samen iets onvergetelijke creëren

Dompel jezelf onder in de magie van jouwfeest bij De Maurushoeve. Ontdek onze mogelijkheden en creëer samen met ons een onvergetelijke ervaring!

Contacteer ons