Culinair plezier op maat!

Diner

Zittend diner

Het is altijd fijn om met vrienden en familie, medewerkers of zakenpartners, ’s avonds de voetjes onder tafel te schuiven en samen te genieten van lekker eten. En Bon Goesta weet wat lekker is. Als cateraar met een hart voor culinair genot weten wij als geen ander heerlijke gerechten op tafel te toveren.

Foodsharing

Maar het hoeft niet altijd ‘op tafel’ te zijn, natuurlijk. Ook voor walking dinners, foodsharingconcepten of foodtrucks op locatie kunt u bij ons terecht. Welke formule u ook kiest, voor u is alleen het beste goed genoeg. Daarom hebben wij een bijzonder ruim, om niet te zeggen eindeloos, aanbod aan gerechten en bijhorende dranken. Bekijk zeker deze foodscharingconcepten: grootmoeders keuken & Giro d’Italia.

Bon Goesta BBQ

Op zoek naar een uitgebreide BBQ waar jullie kunnen kiezen uit een heerlijk assortiment aan salades, sausjes, vis, vlees en warme groenten? Een losse formule waarbij jullie gasten naar het buffet kunnen gaan en nadien kunnen plaatsnemen aan tafel? Dan is onze BBQ-formule zeker iets voor jullie!

 

Voor Bon Goesta zijn duurzaamheid, ambacht en lokaal heel belangrijke begrippen. Voor het diner die wij jou voorschotelen, is dat niet anders. We serveren jou de meest verse en lekkerste gerechten en dit allemaal in thema, van voorgerecht tot dessert. Dit alles zorgt voor een unieke totaalbeleving.

Vindt u niet wat u zoekt tussen bovenstaande gerechten? Omdat het aanbod zo ruim is, kunnen we hier helaas niet alles opsommen. Neem dus gerust contact met ons op en stel uw vraag. Bon Goesta doet er alles aan om aan uw behoeften te voldoen en u en uw gasten een onvergetelijk diner te bezorgen.

Maak van uw diner een succes!