Italiaanse traiteur aan huis of op locatie

Sogno Italiano

Bon Goesta / Bon Goesta Catering / Sogno Italiano

U organiseert een bedrijfsevent, een beursdeelname of een receptie? Voor al uw evenementen, seminaries of walking dinners en nog veel meer kunt u een beroep doen op de themacatering van Bon Goesta. Als cateringbedrijf met gedegen ervaring zorgen we steeds voor culinair plezier op maat.

Italiaanse traiteur aan huis of op locatie

Geniet van het leven en kies voor Italiaanse catering op uw feest. Onze heerlijke pastagerechten, antipasti, primi, secondi, aromatische wijnen en hemelse gelati toveren in een mum van tijd de zon op uw bord!

Bon Goesta biedt in het kader van zijn Italiaanse droom twee formules aan:

  • Foodsharingmenu Giro d’Italia
  • Italiaanse foodtrucks met pasta, pizza, antipastibuffet, Aperitivo Italiano (Italiaanse receptie)

Italiaanse foodsharing met Giro d’Italia

De Giro d’Italia, oftewel de Ronde van Italië van Bon Goesta, is een culinaire rondreis door het zuiderse land. We serveren heerlijke seizoensgebonden gerechten uit zowel Noord- en Zuid-Italië en de Italiaanse eilanden Sardinië en Sicilië. Naast het eten zijn ook de bijhorende drankjes van uitsluitend Italiaanse origine.

Traditioneel vangt dit Italiaanse foodsharingmenu aan met koude antipasti en primi. Denk hierbij aan bruschetta pomodore, tomaat met buffelmozzarella, carpaccio, verfijnde Italiaanse charcuterie, crostini, grissini en nog veel meer. Daarna verrassen we u met warme primi en secondi en als afsluiter een ruim assortiment aan dolci. Een greep uit ons ruime aanbod: Focaccia al rosmarino, salumi, vitello tonnato, caprese, zucchini parmigiano, tagliata di manzo, panna cotta…

De Giro d’Italia beleef je samen. Foodsharing is daarvoor dan ook de ideale insteek. U deelt de gerechten met uw tafelgenoten, geeft de kommen en schalen door en bedient elkaar. Kortom, goed voor een losse en ongebonden sfeer. Bovendien krijgt u een QR-code tijdens uw evenement waarmee u meer te weten kunt komen over de gerechten, ingrediënten, anekdotes, de Italiaanse eetcultuur, lokale gewoontes en de perfecte verblijfsadresjes en restaurants.

Italiaanse foodsharing met Giro d’Italia

Waan u helemaal in la bella Italia met onze foodtrucks. U kunt kiezen tussen verschillende concepten:

  • Aperitivo Italiano (Italiaanse receptie)
  • Antipasti Italiani (Italiaans antipastibuffet)
  • Pasta e basta (pastabuffet)
  • Pizza
  • Dolce Italiano (dessertbuffet)

Een heerlijke receptie ‘Aperitivo Italiano’ met Italiaanse aperitief- en tafelhapjes, gepresenteerd op onze omgebouwde Italiaanse Piaggio Ape! U kunt smullen van carta di musica (gebroken brood), grissini (broodstengels), dips (mortadella, caponatina, gorgonzola), olijven, cicchetti (aperitiefhapjes), enzoverder. Daarnaast brengt ook elk seizoen zijn typische gerechten en leuke nieuwigheden met zich mee.

Ook vanop onze Piaggio Ape serveren wij ons Italiaans antipastibuffet. Een originele Italiaanse lunch met heerlijke ciccheti, antipasti en veel meer. Een ideale formule voor zij die zin hebben in een kleurrijk buffet en willen genieten van het neusje van de zalm uit Italië tijdens de lunch of een uitgebreide receptie.

Pasta e basta staat dan weer garant voor de lekkerste pastaschotels, opnieuw aangeboden vanop onze Italiaanse driewieler. Geniet van verschillende soorten pasta met diverse sauzen en gemalen en geraspte kaas. Een greep uit onze ambachtelijke sauzen: bolognaisesaus, quattro formaggi, pesto, caponata, al pomodoro en pollo e gorgonzola.

Voor de echte pizzaliefhebbers bereiden we huisgemaakte pizza’s met een ruime keuze aan garnituren. De pizza’s worden ter plaatse gemaakt en afgebakken voor u en uw gasten. De verse pizza’s worden uit de oven gehaald, gesneden en gepresenteerd onder een warmhoudlamp. Uw gasten bedienen zichzelf en genieten van een echte Italiaanse pizza. Ook voor specifieke wensen en voorkeuren kunnen uw gasten op het moment zelf hun garnituur kiezen. De pizzaiola, oftewel de pizzabakker, houdt hier dan rekening mee en serveert hen hun persoonlijke pizza.

Het Italiaanse dessertbuffet wordt eveneens op de Piaggio Ape of bakfiets aangeboden. Het artisanale assortiment bestaat onder meer uit citroenmousse met citruscrumble, marshmallow van limoncello, meringue, tiramisu, sabayon, panna cotta, chocoladegebak met mascarpone en aardbei en nog veel meer lekkers!

Italiaanse catering Sogno Italiano
Italiaanse catering Sogno Italiano
italiaanse catering gent Oost-Vlaanderen
Italiaanse cateraar
Maak van uw event een succes!